Verzekeringen

Het is een rustige zondagavond. U zit naar het 20.00 uur journaal te kijken. Opeens ziet u langzaam kleine waterdruppeltjes van het plafond naar beneden vallen. Het worden er steeds meer en het lijkt op een lek in de badkamer. De druppels komen terecht op uw televisie, op uw houten vloer, op uw tablet op de nieuwe lamp, kortom; paniek! 

U vraagt zich af wat nu te doen? Kan de schade hersteld worden, wat zullen de herstelkosten zijn en dekt verzekering dit wel? Heb ik wel een passende verzekering afgesloten en ben ik goed verzekerd? Is hak- en breekwerk ook wel verzekerd?

Nadenken over verschillende soorten verzekeringen is iets waar veel mensen zich niet graag mee bezighouden. Na het kopen van uw droomhuis en het regelen van de hypotheek voor uw nieuwe woning wilt u lekker van uw woning genieten en niet wakker liggen met de gedachte wat als…

Desalniettemin is het afsluiten van een goede verzekering van enorm belang. Graag denken wij van ten Hag met u mee. Welke verzekeringen passen het beste bij uw situatie? Welke risico’s bent u bereid eventueel te willen lopen? Met 50 jaar ervaring kunnen wij u er van ‘verzekeren’ dat u bij ons aan het juiste adres bent. Als assurantietussenpersoon kunnen wij bij bijna alle Nederlandse verzekeringsmaatschappijen verzekeringen voor u onderbrengen. Zo zijn uw verzekeringen optimaal afgestemd op uw situatie.  

Als tussenpersoon komen wij op voor uw belangen en  gaan voor u op zoek naar de beste verzekeringsoplossing. U ondersteunen bij schades hoort hier natuurlijk ook bij. Daarnaast nemen wij zelf ook het initiatief om te zorgen dat u optimaal verzekerd blijft. Als klant van ten Hag kennen wij vanuit het aankooptraject uw situatie en weten wij uw wensen al. Dat werkt eenvoudig en wel zo prettig!